За нас

Hangzhou Hanspire Automation Co., Ltd. е основана во 1993 година. седиштето се наоѓа во бр.58, село Баиши, градот Ванши, округот Фујанг, градот Хангжу. Со градежна површина од околу 20.000 метри квадратни и вкупна инвестиција од 80 милиони јени. Во денешно време има над 150 вработени.

Прикажување на производи

Процес на производство

Hanspire Automation има се повеќе и повеќе различни ултразвучни уреди како што се ултразвучен хомогенизатор, ултразвучна машина за сечење храна, ултразвучен секач за гума, ултразвучна машина за заварување на пластика, ултразвучна машина за шиење итн. се дизајнирани и произведени! Hanspire Automation, исто така, обезбедува специјално прилагодена ултразвучна опрема! Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали во секое време ако сте заинтересирани!

Топли производи

Вести