Tentang Kami

Hangzhou Hanspire Automation Co., Ltd. diadegkeun dina 1993. kantor pusatna aya di No.58, Désa Baishi, Kota Wanshi, Kacamatan Fuyang, Kota Hangzhou. Kalawan aréa konstruksi ngeunaan 20.000 méter pasagi sarta investasi total 80 juta RMB. Aya langkung ti 150 karyawan ayeuna.

Produk Témbongkeun

Prosés Produksi

Hanspire Automation boga alat ultrasonic beuki loba béda kayaning homogenizer ultrasonic, mesin motong dahareun ultrasonic, cutter karét ultrasonic, mesin las palastik ultrasonic, mesin jahit ultrasonic jsb geus dirancang jeung dijieun! Hanspire Automation ogé nyayogikeun peralatan ultrasonik khusus! Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun leuwih rinci iraha wae lamun museurkeun!

Produk Panas

Warta