Babagan awake dhewe

Hangzhou Hanspire Automation Co., Ltd. didegaké ing 1993. kantor pusat dumunung ing No.58, Baishi Village, Wanshi Town, Fuyang District, Hangzhou City. Kanthi area konstruksi watara 20.000 meter persegi lan investasi total 80 yuta RMB. Ana luwih saka 150 karyawan saiki.

Tampilan Produk

Proses Produksi

Hanspire Automation nduweni piranti ultrasonik sing luwih akeh lan beda kayata homogenizer ultrasonik, mesin pemotong panganan ultrasonik, pemotong karet ultrasonik, mesin las plastik ultrasonik, mesin jahit ultrasonik lan sapiturute wis dirancang lan diprodhuksi! Hanspire Automation uga nyedhiyakake peralatan ultrasonik khusus! Welcome to hubungi kita kanggo rincian liyane kapan yen kasengsem!

Produk Panas

Kabar